Klik op bovenstaand icoon voor de Facebookpagina van Berry Black.                            

Klik op de aap om een mail te sturen naar Berry Black (opent in Outlook) of klik met de rechtermuisknop om het mailadres te kopiëren en in een ander mailprogramma te plakken.       

  

 

 

 

Wie ik ben

Mijn naam is Berry Black. Ik ben de auteur van de columns op deze website en de auteur/tekenaar van de webcomic Crokky de Digitale Draak.                     

Waarom ik schrijf

Om je te laten lachen! Humor is één van de belangrijkste zaken in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat je van bijna alles in de wereld de humor moet kunnen inzien. Dat is het doel van mijn schrijven: je naar de wereld laten kijken met een humorvolle blik. Gelukkig hebben de meeste mensen (enigszins) gevoel voor humor. Alleen bij douaniers en parkeerwachten wil dat nog wel eens ontbreken. Maar ja, da’s ook een lastige doelgroep!

Waarom deze website? 

Sinds de uitvinding van het internet is er eindelijk een plek voor aandachtgeile mensen. Voor het internet had je ook al aandachtsgeile mensen, maar die werden dan meestal nar of troubadour. Met de komst van het internet heeft iedereen een podium.

Dat is deze website: een podium voor mijn columns en comics. Wel een podium waarbij je geen tomaten (of slipjes) kunt gooien. Opmerkingen of reacties kun je wel naar mijn hoofd slingeren, via de contactmogelijkheden boven.

Ik wens je veel leesplezier!